On ollut olevinaan kiirettä.

Olen kesäkuussa käynyt sukuloimassa Oulussa, nuortumassa Tampereella ja virkistymässä Mäntsälässä. Olen viikkokausia murehtinut tulevaisuutta, siis enimmäkseen sitä, pitäisikö kesälomalla matkustaa Välimerelle vai ei.

Maanantaina tempaisin ja syydin ensimmäiset 400 euroa lento-, hostelli- ja vuonoristeilyvarauksiin. Elämä on epävarmaa, Trolltungan valloitus Akropolista tärkeämpää.

Juhannukseksi olen vihdoin lähdössä Ahvenanmaalle, mihin olen kuluneella viikolla valmistautunut kesäyliopiston keskustelukurssilla.

Har du några planer för veckoslutet?

Joo tota jag ska gå till den där Alprosparken där det finns ööö

MASSOR AV BLOMMOR

Alppiruusupuisto, Rodopuisto, RhodopuistoAlppiruusupuisto, Haaga, HelsinkiKirjoitin melkein tasan kaksi vuotta sitten Rhodo- eli Rodo- eli Alppiruusupuistosta, joka sijaitsee Helsingin Haagassa. Tuolloin alppiruusujen kukinta oli jo lopuillaan, mutta viileän kevään ansiosta ne ja atsaleat loimottavat nyt samaan aikaan.

Vaikka hortoilen puistossa silloin tällöin pitkin vuotta, koskaan aiemmin en ollut sattunut paikalle sesongin huippupäivinä. Ilmankos en ollut aiemmin myöskään joutunut jonottamaan pitkospuille.

Pitkospuut, Alppiruusupuisto, Helsinki Pitkospuut, Alppiruusupuisto, Helsinki Alppiruusu kukkii, Rhodopuisto, Helsinki Alppiruusu kukkii, Rodopuisto, Helsinki Alppiruusu kukkii, Rodopuisto, HelsinkiLauantai-iltana meikitön verkkarinainen sai myös olla tarkkana, ettei pilannut kenenkään ylioppilas- tai profiilikuvaa.

Somen, perinteisen median ja TripAdvisorin ansiosta vanha kasvinjalostuksen koealue on yhä tunnetumpi. Tänä vuonna paikalle on varoiksi tuotu jopa bajamajat.

WC, Alppiruusupuisto, HelsinkiParas kukinta-aika kestää vain muutaman päivän, joten Alppiruusupuisto kannattaa katsastaa pikimmiten. Kulkuyhteyksistä ja paikan historiasta (sekä vaihtoehtoisista juhannuksenviettotavoista) voit lukea lisää vuoden 2015 postauksesta.

Alppiruusupuisto, Haaga, HelsinkiKlikkaa myös blogi seurantaan Facebookissa ja Instagramissa! Somekanavissa tapahtuu silloinkin, kun kunnollinen kirjoitusaika on kortilla.

Pian palataan Pietari-asioihin!

2 kommenttia

Kirjoita kommentti